| | Català

DUET FIT VIA AUGUSTA

Enjoy & move

FISIOTERÀPIA - OSTEOPATÍA

FISIOTERAPIA:

En la unitat de salut del Duet Fit Bruc, es realitzen tractaments totalment personalitzats.

En la primera visita es realitza una valoració GRATUÏTA (en qualsevol especialitat) complerta de la situació del pacient i s’indicarà el tractament més adequat a seguir.

Els tractaments consisteixen en teràpia manual principalment, alhora disposem de aparells mèdics per la rehabilitació del pacient.

OSTEOPATIA:

La funció principal de la Osteopatia es la de restablir el estat de salut i benestar del pacient treballant de una forma global.

No prestem només atenció on es manifesta el símptoma o el dolor, habitualment la causa pot trobar-se lluny d’on es manifesta. El cos funciona com una unitat global indivisible.

Estudis mèdics confirmen que problemes vertebrals poden ser l’origen d’algunes malalties como asma, úlceres d’estómac, problemes digestius, etc.

ACUPUNTURA:

Des de el punt de vista de la Medicina Tradicional China l’origen de qualsevol malaltia està en la incapacitat del cos per reaccionar favorablement davant d’agressions que causant malaltia (virus, bactèries, climes extrems, situacions d’estrès) i aquesta incapacitat de reacció apareix quant la circulació energètica en el cos no es correcte.

Què tractem (entre altres patologies)

Informació i cites : de Dilluns a Divendres 09h a 20h

(si demanes cita on-line, obtindràs descomptes i promocions especials)

e-mail: axisaugusta@gmail.com

Telèfons: 648 222 751 / 654 664 679

 

Poliwin Cloud © 2017 VECTOR DA, S.L.