ALTA ON-LINE


Si et dones d'alta ara, en pre-obertura, tens 3 opcions:


1. QUOTA MENSUAL ENTRENA JA + MATRÍCULA GRATIS:
Només hauràs d'abonar la part proporcional del que resta de mes i des del mateix moment de l'alta ja podràs accedir il·limitadament a qualsevol Duet Fit: Bruc, Via Augusta, Universitat, Sagrada Família, o Av. Roma, fins a l'obertura de Sants. A partir del mes següent, et passarem els rebuts de manera mensual.
2. QUOTA MENSUAL + MATRÍCULA GRATIS:
Paga ara el primer mes i la mensualitat comença a comptar una vegada obert el centre.
3. QUOTA ANUAL + MATRÍCULA GRATIS:
La quota anual s'abona en el moment de l'alta i l'anualitat començarà a comptar una vegada obert el centre.

info_alta.png

HORARIS I SERVEIS INCLOSOS


SENSE LIMITACIONS:
Qualsevol quota permet lliure accés amb horari sense limitacions i accés a la sala de fitness amb assessorament. Totes les activitats dirigides i vestuaris amb taquilles i dutxes privades incloses.

HORARI DEL CENTRE:
Serà de dilluns a dijous de 7:00h a 22:30h, divendres de 7:00h a 21:30h, dissabtes de 9 a 20h, diumenges i festius de 9 a 15h (excepte 25dic. i 1 gener).

TAQUILLES:
Gratis d'ús diari amb cadenat i també podràs llogar una de forma permanent.

HORARIS ACTIVITATS DIRIGIDES:
Dies abans de l'obertura disposaràs dels horaris d'activitats dirigides. Mentrestant pots tenir una orientació de les activitats que tindrem consultant el web de qualsevol altre centre Duet Fit.
 
sala_dirigidas.png

 

MÉS INFORMACIÓ


Pots contactar amb nosaltres a través del formulari que trobaràs al nostre apartat CONTACTE i trobar més informació al nostre apartat PREGUNTES FREQÜENTS. També podràs saber més sobre Duet Fit a través de les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram.

info_recepcion.jpg